Uit eten Waalwijk

Uit eten Waalwijk

Wilt u uit eten in de omgeving Waalwijk? La Bonne is dan een uitstekende keuze! Dit restaurant in Kaatsheuvel serveert klassieke Franse gerechten. Heeft u genoten van een stevige wandeling door de Loonse en Drunense duinen? Of heerlijk gewinkeld in Waalwijk? Combineer dit dan met een bezoek aan La Bonne. Laat u verwennen met de heerlijke gerechten van onze chef-kok. Bereid met verse ingrediënten. Houdt u van een smaakvol bord met  puur en eerlijk eten met een Franse touch? Dan bent u bij restaurant La Bonne aan het juiste adres.

De kaart

Op onze kaart vindt u veel klassieke gerechten uit de Franse keuken. Deze keuken wordt gezien als een van de beste van de wereld. Dat komt mede door de extreme diversiteit. Ook in restaurant La Bonne is de kaart divers. Van een bisque d’homard, een half dozijn escargots tot moelleux, onze chef maakt het allemaal met liefde voor u klaar. Maar ook oesters zijn een specialiteit van onze chef. Ze worden bij u aan tafel geopend, verser kunt u ze niet hebben. En we brengen ze desgewenst op smaak met peper en citroen. Of geniet van een halve kreeft, klassiek bereid. Geserveerd met beurre du chef. Wilt u zich laten verrassen door de heerlijke kookkunsten van de chef-kok? Ga dan voor het vijfgangendiner. Daar krijgt u zeker geen spijt van. Uit eten in Waalwijk is nog nooit zo lekker geweest.

Culinair genieten

Bij La Bonne geniet u niet alleen van heerlijke gerechten. U wordt ook nog eens in de watten gelegd. Door de persoonlijke aandacht en ongedwongen sfeer voelt u zich direct thuis in ons knusse restaurant. Marco en Sandra van Corstanje runnen La Bonne. Zij weten precies hoe ze van een avond uit eten in Waalwijk een belevenis kunnen maken. Dat komt mede door hun jarenlange ervaring in de horeca. Met veel passie en liefde staan ze in de keuken en verwelkomen ze hun gasten. Daarbij worden ze ondersteund door de dochters Britt en Jill, die de bediening verzorgen. Bij La Bonne waant u zich even in Frankrijk en geniet u van heerlijk eten, gastvrijheid en van elkaar.

Reserveer snel een tafel

Wilt u graag uit eten in omgeving Waalwijk? En genieten van de authentieke Franse keuken en de gastvrijheid? Reserveer dan snel uw tafel bij La Bonne. En laat u voor een avond heerlijk in de watten leggen. We zien u graag verschijnen!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.