Restaurant Waalwijk

Restaurant Waalwijk

In ons restaurant in omgeving Waalwijk kunt u een avond genieten van heerlijk eten en een goede sfeer.  Bij La Bonne serveren we authentieke gerechten uit de klassieke Franse keuken. Met liefde bereid door onze chef-kok en geserveerd door onze vakbekwame bediening. Geniet in ons restaurant nabij Waalwijk van ‘la bonne vie’. Marco en Sandra van Corstanje, de uitbaters van La Bonne, hebben al jaren veel liefde en passie voor het horecavak. Ze zorgen voor heerlijk eten en leggen u een avond lang in de watten.

Genieten van de Franse keuken

De Franse keuken is bij iedereen wel bekend en heeft al veel klassiekers voortgebracht en wordt dan ook internationaal gewaardeerd. De Franse keuken is erg geliefd onder mensen die van lekker eten houden. In ons restaurant in omgeving Waalwijk staat de Franse keuken centraal.  En we maken gebruik van verse en authentieke ingrediënten. Dat proeft u direct terug in de gerechten. U waant zich bij La Bonne eventjes in Frankrijk. In een kleine bistro midden in Parijs, of in een klein restaurant op het Franse platteland. Terwijl u gewoon in een restaurant in omgeving Waalwijk aan het eten bent.

Klassieke kaart

Op de kaart bij La Bonne staan een aantal klassieke gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een rijk gevulde Franse uiensoep of laat u verrassen door een van onze andere specialiteiten. Een aanrader is onder andere de gebakken eendenlever. Maar ook visliefhebbers kunnen bij ons hun hart ophalen. Proef van onze heerlijk bereide kreeft of prikkel uw smaakpapillen met onze oesters, à la minute voor u geopend en op smaak gebracht met peper en citroen. Enkele geselecteerde gerechten worden bij u aan tafel bereid. Zo wordt uit eten gaan helemaal een beleving. U kunt ter plekke een keuze maken uit de verschillende ingrediënten, zodat uw gerecht op smaak wordt gemaakt. Zo kunt u genieten van een heerlijke steak tartaar, precies zoals u het lekker vindt.

Intieme sfeer

In restaurant La Bonne in omgeving Waalwijk kunt u eten in een intieme sfeer. U wordt warm welkom geheten en voelt zich direct thuis. Ons restaurant is niet groot maar wel erg sfeervol ingericht. We kunnen onze gasten ook veel persoonlijke aandacht geven. Want bij La Bonne staan de gasten centraal. Onze doelstelling is dan ook om gasten echt te laten genieten van een heerlijk avondje uit en goed eten. We heten u dan ook van harte welkom in ons restaurant in omgeving Waalwijk. À bientôt!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.