Restaurant Sprang Capelle

Restaurant Sprang Capelle

Zoekt u een gezellig restaurant in omgeving Sprang Capelle? Restaurant La Bonne in Kaatsheuvel is dan een uitstekende keuze! Wij serveren klassieke Franse gerechten, bereid met verse ingrediënten. Laat u verwennen met de heerlijke gerechten van onze chef-kok. Houdt u van een smaakvol bord met puur en eerlijk eten met een Franse touch? Wilt u uit eten in omgeving Sprang Capelle en een avond helemaal in de watten worden gelegd? Dan bent u bij restaurant La Bonne aan het juiste adres.

De kaart

Restaurant La Bonne serveert gerechten uit de klassieke Franse keuken. Deze keuken is wereldberoemd, zowel wat betreft kwaliteit als veelzijdigheid. Kookkunst is echt een onderdeel van de Franse cultuur en de Fransen hechten daarom veel waarde aan goede ingrediënten en afwisselende gerechten. Ook in restaurant La Bonne in regio Sprang Capelle is de kaart divers. Van een bisque d’homard, een half dozijn escargots tot moelleux, onze chef maakt het allemaal met heel veel liefde voor u klaar. Een andere specialiteit zijn oesters. Een traktatie voor de echte liefhebber! Ze worden bij u aan tafel geopend, verser kunt u ze niet hebben. Of geniet van een halve kreeft, op klassieke wijze bereid. Wilt u zich laten verrassen door de heerlijke kookkunsten van de chef-kok? Kies dan eens voor het vijfgangendiner. Een ding is zeker, daar krijgt u zeker geen spijt van. Uit eten gaan in de omgeving van Sprang Capelle wordt zo een ware belevenis!

Culinair genieten

Uit eten gaan is een beleving bij La Bonne. In dit restaurant vlakbij Sprang Capelle geniet u niet alleen van heerlijke gerechten. U wordt ook nog eens door de bediening in de watten gelegd. U komt bij ons niets te kort. Door de persoonlijke aandacht en ongedwongen sfeer voelt u zich direct thuis in ons knusse restaurant. La Bonne wordt gerund door Marco en Sandra van Corstanje. Zij weten precies hoe ze van een avond uit eten een verwennerij kunnen maken. Dat komt door hun jarenlange ervaring in de horeca en liefde voor het vak. Ze maken met veel passie hun gerechten en verwelkomen hun gasten. Daarbij worden ze ondersteund door de dochters Britt en Jill, die de bediening verzorgen. Bij La Bonne waant u zich even in Frankrijk en geniet u van heerlijk eten, gastvrijheid en van elkaar. Als u een restaurant vlakbij Sprang Capelle zoekt, kunt u La Bonne echt niet overslaan.

Reserveer snel een tafel

Wilt u graag uit eten in omgeving Sprang Capelle? En genieten van de authentieke Franse keuken en de gastvrijheid? Reserveer dan snel uw tafel bij La Bonne. En laat u voor een avond heerlijk in de watten leggen. We zien u graag verschijnen!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.