Restaurant Kaatsheuvel

Restaurant Kaatsheuvel

Zoekt u in Kaatsheuvel een restaurant waar u heerlijk kunt dineren? Dan bent u bij restaurant La Bonne aan het juiste adres. U kunt bij ons een avond heerlijk culinaire genieten. Wij serveren authentieke gerecht uit de klassieke Franse keuken. Bij La Bonne leggen we u niet alleen culinair in de watten. Door de persoonlijke aandacht en ongedwongen sfeer voelt u zich direct thuis in ons restaurant in Kaatsheuvel.

Gerechten aan tafel bereid

Bij La Bonne worden de gerechten met liefde bereid. Het restaurant in Kaatsheuvel is in ervaren handen bij Marco en Sandra van Corstanje. Zij zijn al 15 jaar ondernemers in de horeca, en hebben veel passie voor het vaak. Ze zien het als hun taak om de gasten een avond lang te verwennen met heerlijke gerechten uit de Franse keuken. Deze gerechten worden op traditionele wijze bereid met authentiek ingrediënten. U waant zich even in Frankrijk. Geselecteerde gerechten worden bij u aan tafel bereid. U kunt dan zelf een keuze maken uit de verschillende ingrediënten en bijvoorbeeld genieten van een heerlijke steak tartaar, precies zoals u het lekker vindt.

Dineren vlakbij de Efteling

Ons restaurant ligt op korte afstand van de Efteling. Heeft u na een dag in het pretpark zin om lekker een hapje te eten, dan bent u binnen tien minuten lopen bij ons restaurant en kunt u heerlijk ontspannen aan tafel. Trakteer uzelf na een gezellig dagje Efteling met een heerlijk diner, zodat u kunt nagenieten van een mooie dag. Zo sluit u de dag passend af met een onvergetelijke ervaring. Bij restaurant La Bonne weet onze chef-kok elke keer te verrassen met speciale gerechten uit de Franse keuken.

Voor ieder wat wils in ons gezellige restaurant in Kaatsheuvel

In ons restaurant in Kaatsheuvel vindt u verschillende voor- hoofd- en nagerechten. Allemaal geïnspireerd op de Franse keuken. U kunt kiezen uit verschillende vis- of vleesgerechten, of voor surf en turf (zowel een vleesgerecht als een visgerecht). U vindt bij ons ook oesters. Het dessert kan zowel zoet of hartig zijn, al naar gelang uw wens. Voor de visliefhebbers hebben wij in ons restaurant ook nog kreeft op de kaart staan. Al onze gerechten worden geserveerd met friet, huisgemaakte mayonaise en een heerlijke salade. Zo zijn er in Kaatsheuvel in ons restaurant genoeg verschillende keuzes om aan ieders wensen te voldoen.

We zien u dan ook graag in Kaatsheuvel in ons sfeervolle restaurant, loop gerust binnen of reserveer alvast uw tafeltje!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.