Restaurant bij Efteling

Restaurant bij de Efteling

Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van de Efteling? Dan ben u bij restaurant La Bonne aan het juiste adres. Ons restaurant in de omgeving van de Efteling, ligt op een steenworp afstand. Vanuit de Efteling kunt u al na tien minuten lopen gezellig bij ons aan tafel. Een echte traktatie na een heerlijke dag genieten!

Franse keuken

Restaurant La Bonne is in handen van Marc en Sandra van Corstanje. Ze hebben allebei al veel ervaring in de horeca. Als restaurant in de Efteling omgeving, hebben we een heerlijke kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door de Franse keuken. Zo wordt eten in een restaurant bij de Efteling ook nog een feest! U kunt bij ons heerlijk genieten in een ontspannen omgeving. Na een drukke dag in de Efteling komt u in ons restaurant tot rust. Onze doelstelling is om onze gasten in de watten te leggen. Niet alleen met heerlijk eten maar ook met persoonlijke aandacht. U voelt zich direct thuis want u bent voor ons speciaal.

Restaurant in de Efteling omgeving

Restaurant La Bonne is een restaurant in de buurt van de Efteling, op tien minuten loopafstand. U kunt uw verblijf in de Efteling gemakkelijk combineren een diner. Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant om uw bezoek aan de Efteling tot een onvergetelijke ervaring te maken. Zoekt u een restaurant bij de Efteling of omgeving dan is restaurant La Bonne een uitstekende keuze. Sluit uw dag op een fijne en passende wijze af en kom genieten van een heerlijk diner in ons restaurant.

De kaart

Bij La Bonne houden we van lekker koken en de Franse keuken. Een ideale combinatie! U vindt bij ons gerechten geïnspireerd op de Franse keuken. Klaargemaakt met verse ingrediënten. Geselecteerde gerechten worden bij u aan tafel bereid. U kunt dan zelf een keuze maken uit verschillende ingrediënten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke steak tartaar, precies zoals u het lekker vindt. Een andere specialiteit van La Bonne zijn oesters. Ze worden bij u aan tafel geopend en desgewenst op smaak gebracht met peper en citroen. Of kies eens voor escargots, een andere typisch Franse lekkernij. En een specialiteit van onze chef.

Wees welkom!

We zien u dan ook graag in ons sfeervolle restaurant in de omgeving van de Efteling. Loop gerust binnen of reserveer alvast uw tafeltje! In Kaatsheuvel heten we u dan ook graag van harte welkom. À bientôt!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.