Kaatsheuvel eten

Uit eten in Kaatsheuvel

Wilt u een avond genieten van een goede sfeer en heerlijk eten in Kaatsheuvel? Dan bent u bij restaurant La Bonne aan het goede adres. Wij serveren authentieke gerechten uit de klassieke Franse keuken. U kunt bij ons genieten van ‘la Bonne vie’. Marco en Sandra van Corstanje, de eigenaren van het restaurant in Kaatsheuvel, zorgen voor heerlijk eten en leggen u een avond lang in de watten.

Genieten van de Franse keuken

De Franse keuken is een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. Geliefd onder mensen die van lekker eten houden. In Kaatsheuvel is La Bonne de specialist op het gebied van de Franse keuken. Er staat dan ook veel ervaring achter de pannen. Marco en Sandra van Corstanje zijn al 15 jaar ondernemers in de horeca en hebben veel liefde en passie voor het vak. Dat proeft u direct terug in de gerechten. Deze worden allemaal op traditionele wijze bereid met authentieke ingrediënten. U waant zich bij La Bonne eventjes in Frankrijk. In een kleine bistro midden in Parijs, of in een klein restaurant op het Franse platteland. Terwijl u gewoon in Kaatsheuvel aan het eten bent.

Klassieke kaart

Op de kaart bij La Bonne vindt u gerechten die afkomstig zijn uit de klassieke Franse keuken. Geniet bijvoorbeeld van een rijk gevulde Franse uiensoep of laat u verrassen door een van onze specialiteiten, gebakken eendenlever. Ook visliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Proef van onze heerlijk bereide kreeft of prikkel uw smaakpapillen met onze oesters, à la minute voor u geopend, met peper en citroen. Enkele geselecteerde gerechten worden zelfs bij u aan tafel bereid. U kunt zelf een keuze maken uit de verschillende ingrediënten, zodat uw gerecht voor u aan tafel op smaak wordt gemaakt. Zo kunt u genieten van een heerlijke steak tartaar, precies zoals u het lekker vindt. Zo wordt uit eten gaan in Kaatsheuvel een echte belevenis.

Intieme sfeer

In restaurant La Bonne in Kaatsheuvel kunt u eten in een intieme sfeer.  Ons restaurant is niet groot maar wel erg sfeervol ingericht. Dat zorgt voor een ongedwongen sfeer waar u zich meteen thuis bij voelt. En daardoor kunnen we onze gasten ook veel persoonlijke aandacht geven. Want de filosofie van La Bonne is om gasten echt te laten genieten van een heerlijk avondje uit en goed eten. In Kaatsheuvel heten we u dan ook graag van harte welkom. À bientôt!

Boek een tafel

Online Reserveren

of bel 0416 – 28 21 12

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 17:30 uur.